Łowcy smaków,

Łowcy smaków,

"Łowcy smaków" kuchnia roślinna Iny Rybarczyk juz od 11.04 księgarniach

Udostępnij

Ina Rybarczyk, autorka książki „/Łowcy smaków”/ i założycielka kulinarnego bloga /True Taste Hunters/ dosłownie czaruje w kuchni. Zasłynęła z tego, że nie ma dla niej rzeczy niemożliwych. Eksperymenty, śmiałe kulinarne pomysły, odkrywanie smaków na nowo – to jej specjalność. Z wykształcenia magister sztuki każdą potrawę zmienia w prawdziwe arcydzieło! 
Już 11 kwietnia książka trafi do księgarń. 

Ina Rybarczyk przekonuje, jak świetnie można się poczuć rezygnując z rafinowanego cukru, glutenu i produktów odzwierzęcych, zaraża pasją i motywuje do zmian, drobnych lub radykalnych! Sprawia, że nie trzeba tęsknić za nutellą, sernikiem, brownie, ptasim mleczkiem czy lodami. Autorka „Łowców smaków” dwoi się i troi w kuchni, by zaspokoić potrzeby najróżniejszych smaków. Odkrywa nowe zastosowania do znanych składników, zamienniki, sposoby na przygotowanie potraw przepysznych, lecz wciąż zdrowych. Podaje alternatywne przepisy nie tylko na słodkości  - także pasztetu, parmezanu, nachosów lub smalcu można spróbować w wersji roślinnej. Książka Iny jest również kopalnią pomysłów na niecodzienne połączenia smaków – pieczony burak w zestawie z malinami i orzechami laskowymi? Bób z czereśniami i awokado? Ina udowadnia, że kuchnia roślinna pobudza kreatywność i pomaga wyrwać się z żywieniowej rutyny.

Otwórz okno na kulinarny świat, pełen nowych smaków i zapachów. Świat kuchni roślinnej, bez glutenu i rafinowanego cukru. Kuchni, która zmieni jakość twojego życia i pozwoli cieszyć się pysznym jedzeniem i jednocześnie pełnią zdrowia.  Wyczarowuje się tu burgery i kotleciki z fasoli, makarony z cukinii, a także parmezan, który tak naprawdę nie jest serem! Naleśniki są zielone, a risotto nie zawiera  ani grama masła. Na deser przyrządzamy ciasta z chia, serniki z kaszy jaglanej, banoffee z karmelem z daktyli oraz mocno czekoladowe brownie, zrobione z… batatów. W kuchni roślinnej nie ma ograniczeń! Jest za to smak pysznej zdrowej wolności. Pokaże ci go Ina Rybarczyk, autorka znanego bloga roślinnego True Taste Hunters. To co? Dasz się namówić na podróż? Niezwykle inspirującą podróż w poszukiwaniu prawdziwego smaku.

Kilka słów o autorce:


Ina Rybarczyk, malarka, pasjonatka jogi i dobrego jedzenia. Autorka popularnego bloga *True Taste Hunters,* który od 2014 roku niezmiennie zyskuje nowych fanów. Promuje zdrową, a przede wszystkim cudownie pyszną kuchnię roślinną, a jej warsztaty cieszą się ogromnym zainteresowaniem.


Komentarze

Komentując naszą treść zgadzasz się z postanowieniami naszego regulaminu.
captcha

Poinformuj Redakcję

Jeżeli w Twojej okolicy wydarzyło się coś ciekawego, o czym powinniśmy poinformować czytelników, napisz do nas.

Twoich danych osobowych nie udostępniamy nikomu, potrzebujemy ich jedynie do weryfikacji podanej informacji. Możemy do Ciebie zadzwonić, lub napisać Ci e-maila, aby np. zapytać o konkretne szczegóły Twojej informacji.

Twoje Imię, nazwisko, e-mail jako przesyłającego informację opublikujemy wyłacznie za Twoją zgodą.

Zaloguj się


Zarejestruj się

Rejestrując się lub logując się do Portalu Księgarskiego wyrżasz zgodę na postanowienia naszego regulaminu.

Zarejestruj się

Wyloguj się