Nowość Rebisu: "Zupa dobra na wszystko", Jolanta Naklicka-Kleser

Nowość Rebisu: "Zupa dobra na wszystko", Jolanta Naklicka-Kleser

Nowość Rebisu: "Zupa dobra na wszystko", Jolanta Naklicka-Kleser

Udostępnij

Polacy są prawdziwymi wielbicielami zup. Jemy ich najwięcej na świecie – każdy Polak średnio spożywa ponad 100 litrów zup rocznie! Dla wielu osób zupa jest podstawą obiadu. Niejedna babcia i mama twierdzą, że rosół ma wręcz magiczne właściwości lecznicze, a chłodnik to najlepszy obiad na upalne dni – nie dość, że nasyci, to przy okazji schłodzi.  

Znana z kuchni programu „Pytania na śniadanie” Jolanta Naklicka-Kleser w książce "Zupa dobra na wszystko" podaje 100 przepisów na przepyszne zupy. Znajdziesz tu zupy rozgrzewające i regenerujące, doskonałe na upalne dni ale też na chłodne jesienne popołudnia. Nie zabraknie przepisów na zupy, które poprawią... nastrój, a także wykwintnych zup idealnych na przyjęcia.  
 
Kilka słów o autorce: Jolanta-Naklicka Kleser – z wykształcenia fizjoterapeutka. Przez wiele lat pracowała w korporacji w dziale sprzedaży, jednak w 2013 r. postawiła wszystko na jedną kartę i zrezygnowała z pracy, aby wziąć udział w II edycji programu Masterchef. To był pierwszy krok do nowego życia, w którym robi to, co kocha najbardziej – gotuje i dzieli się bogactwem smaków z innymi. Autorka książek kulinarnych, m.in. "Lodovo.


Komentarze

Komentując naszą treść zgadzasz się z postanowieniami naszego regulaminu.
captcha

Poinformuj Redakcję

Jeżeli w Twojej okolicy wydarzyło się coś ciekawego, o czym powinniśmy poinformować czytelników, napisz do nas.

Twoich danych osobowych nie udostępniamy nikomu, potrzebujemy ich jedynie do weryfikacji podanej informacji. Możemy do Ciebie zadzwonić, lub napisać Ci e-maila, aby np. zapytać o konkretne szczegóły Twojej informacji.

Twoje Imię, nazwisko, e-mail jako przesyłającego informację opublikujemy wyłacznie za Twoją zgodą.

Zaloguj się


Zarejestruj się

Rejestrując się lub logując się do Portalu Księgarskiego wyrżasz zgodę na postanowienia naszego regulaminu.

Zarejestruj się

Wyloguj się